TreQant Pensioenadvies
&
Financiële Planning

TreQant is een onderneming van Remco Oosterveld en Feiko Zijlstra.  Met TreQant combineren wij  onze kennis en ervaring op het gebied van pensioen, communicatie en financiële planning. Juist deze combinatie maakt dat we anders tegen pensioen aankijken dan andere adviesorganisaties.  Natuurlijk beschikken we over alle vereiste (Wft) diploma’s en zijn wij goed bekend met diverse disciplines binnen de financiële sector.

Fotografie van de heren Zijsltra en Oosterveld bij het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Feiko Zijlstra

Managing Partner

Feiko (1972) studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Na zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd tot pensioenadviseur en financieel planner.  Hij is goed bekend met de pensioen- en financiële vraagstukken van werkgevers, werknemers en particulieren, met name in de MKB-sector. Feiko heeft veel samengewerkt met de accountants en belastingadviseurs van de Big Four. De jaarrekening kent voor hem dan ook weinig geheimen. 

“Ik hecht veel waarde aan het creëren van en investeren in langdurige hechte relaties met mijn cliënten. Kern van mijn dienstverlening is het op heldere en eenduidige manier inzichtelijk maken van de vaak als complex ervaren pensioensituatie en persoonlijke financiële situatie. Werkgevers kunnen zo weloverwogen pensioenkeuzes maken. Werknemers en particulieren biedt overzicht en inzicht in de pensioen- en persoonlijke financiële situatie rust. Dit maakt het mogelijk om zorgvuldige keuzes te maken die passen bij de persoonlijke (financiële) wensen en doelstellingen.”

Fotografie van de heren Zijsltra en Oosterveld bij het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort

Remco Oosterveld

Managing Partner

Remco (1975) studeerde toegepaste communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Na zijn studie en eerste stappen in het werkveld, specialiseerde hij zich in pensioencommunicatie.  Het concreet en helder uitleggen van een (pensioen)boodschap  dat is zijn passie. Remco probeert iedereen net een stapje voor te zijn. Bijvoorbeeld als het om nieuwe ontwikkelingen gaat. Die ontwikkelingen volgt hij op de voet.

“Ik vind het belangrijk mijn klanten optimaal te adviseren. Hen te wijzen op ontwikkelingen en nieuwtjes.  Ik ga graag de dialoog aan over manieren waarop je een goede oude dag regelt. En wat je daar nu al aan kunt doen.  Iedereen vindt een goed pensioen belangrijk.  De kunst is echter te challengen zodat je zelf nadenkt over jouw optimale pensioen. En voor jezelf de concrete acties stelt die je daarbij nu al kunt zetten. Die uitdaging inspireert mij elke dag!”