Pensioenadvies & Financiële Planning

TreQant adviseert organisaties – werkgevers – bij het opzetten, ontwikkelen of wijzigen van de pensioenregeling voor haar werknemers. Wij maken de complexe pensioenmaterie voor u en uw werknemers inzichtelijk. Uw wensen en doelstellingen worden afgezet tegen de financiële doelstellingen en mogelijkheden van uw organisatie. Zo komen wij samen tot een passende pensioenregeling. Het resultaat is een moderne pensioenregeling die perfect aansluit bij uw organisatie en past binnen de financiële mogelijkheden. TreQant begeleidt het gehele proces van het ontwikkelen van de pensioenregeling, de selectie van de pensioenuitvoerder tot de pensioencommunicatie aan uw werknemer. Wij adviseren al vele jaren werkgevers en werknemers over pensioen. Wij helpen u graag wanneer u uw pensioenregeling wilt wijzigen, uw uitvoeringsovereenkomst afloopt of als u worstelt met pensioenvragen. Uiteraard helpen wij u graag als uw pensioenregeling straks vanwege het Pensioenakkoord moet worden aangepast.

Eén ding staat vast: uw pensioenregeling dat kan (en moet) anders!

TreQant biedt haar klanten inzicht in hun persoonlijke financiële situatie. Financiële planning helpt cliënten om weloverwogen financiële keuzes te maken die van invloed zijn op hun toekomst. Het biedt de klant een scan van de huidige financiële situatie en een projectie van de financiële toekomst. Overzicht en daarmee inzicht in de persoonlijke financiële situatie geeft klanten handvatten om ‘in control’ te zijn over hun financiële toekomst.

DGA’s en ondernemers staan vaak voor complexe financiële vraagstukken. Zakelijke en privébelangen lopen door elkaar. TreQant biedt de ondernemer als onafhankelijk financieel adviseur overzicht en daarmee inzicht in zijn financiële positie. Op basis van wederzijds vertrouwen komt TreQant in samenspraak met de klant tot een passend advies. Zo kan de ondernemer weloverwogen beslissingen nemen die van invloed zijn op zijn toekomstige financiële situatie. U kunt daarbij denken aan pensioen in eigen beheer, ODV, stamrechten, maar ook aan zaken als hypotheken (privé en zakelijk), vermogensopbouw, estate planning en bedrijfsoverdracht. TreQant maakt daarbij in voorkomende gevallen gebruik van de expertise van specialisten uit haar netwerk.

TreQant biedt werknemers en particulieren inzicht in hun persoonlijke financiële situatie. Financiële planning helpt om weloverwogen financiële keuzes te maken die van invloed zijn op de toekomst. Het biedt inzicht in de huidige financiële situatie en een projectie van de financiële toekomst. Dit inzicht in de persoonlijke financiële situatie geeft rust, vertrouwen en handvatten om bewust te beslissen over de financiële toekomst.